Slider Image
Slider Image

Zakaj izbrati Deichmann?

KER IMAMO USPOSOBLJENE MENTORJE.

Več >>

V vsaki naši trgovini imamo sodelavca/-ko, ki se je udeležil usposabljanja za mentorja dijakom na praktičnem usposabljanju. Na ta način se trudimo zagotoviti, da dijakom v naših trgovinah nudimo čim boljšo podporo pri opravljanju prakse.

KER TE CENIMO KOT DIJAKA ALI DIJAKINJO IN SPOŠTUJEMO KOT OSEBO.

Več >>

 

Ker se želimo dijakom na praksi temeljito posvetiti in čim bolj celovito predstaviti poklic trgovca, lahko v vsaki naši trgovini prakso hkrati opravljata največ dva dijaka. Tako zagotovimo, da bo tvoja praktična izkušnja v Deichmannnu tako prijetna kot tudi koristna za tvojo nadaljnjo poslovno pot.

KER TI NUDIMO DODATNO ZNANJE.

Več >>

Tekom prakse ti nudimo možnost, da preko našega elektronskega izobraževanja (ELMO) pridobiš dodatna znanja s področja poznavanja blaga, prodajnih in komunikacijskih veščin. Vse to ti lahko pride prav tudi kasneje, tako na delovnem mestu kot v vsakdanjem življenju.

KER IMAŠ PRILOŽNOST POSTATI DEL TIMA DEICHMANN.

Več >>

V podjetju Deichmann v dijakih na praksi vidimo potencial za naše bodoče sodelavce. Ponosni smo na dejstvo, da imamo trenutno kar nekaj sodelavcev, ki so svojo kariero v Deichmannu začeli kot dijak ali dijakinja na praksi. Veselilo nas bo, če boš tudi ti v nas prepoznal/-a bodočega delodajalca.

KER OBOŽUJEMO ČEVLJE.

Več >>

Če obožuješ čevlje in vse, kar je v povezavi z modo, je odločitev za prakso v trgovini Deichmann prava zate. Tako boš dobil/-a priložnost, da spremljaš najnovejše modne smernice iz prve vrste.

Kako se prijavim na prakso?

V Deichmannu verjamemo, da dijaki na praksi v podjetje prinesejo svežino in nov pogled na delo. Možnost, da se na istem mestu srečata mladost in zagnanost dijakov ter izkušnje naših zaposlenih, je za podjetje izredna priložnost za nadaljnji razvoj in napredek.

Če smo v tebi vzbudili zanimanje in bi se želel/-a prijaviti na praktično usposabljanje v trgovini Deichmann ali nam poslati še kakšno vprašanje, nam to lahko sporočiš na e-naslov:

hr-dsl@deichmann.com

 

Klikni in se prijavi na prakso!

PRIJAVA ZA OPRAVLJANJE PRAKSE V TRGOVINI DEICHMANN